26 apríla, 2024
Nezaradené

Prečo je lepiaca páska s potlačou dobrým marketingovým nástrojom?

Marketing a hlavne reklama prešli posledné roky veľkou premenou. Z papierových letákov sa stali newsletteri, z bannerov reklamy na sociálnych sieťach. Modernou a.

Read More
ZDRAVIE

Sivý, šedý zákal očí, katarakta: príčiny, symptómy, liečba

Sivý zákal, známy aj ako katarakta, je bežným ochorením očí, ktoré postihuje mnoho ľudí vo veku nad 40 rokov. Tento stav sa vyznačuje.

Read More
Technológie

Izolácia cez EPS sokle

Nedostatočná pozornosť venovaná izolácii sokla môže mať závažné dôsledky. Je dôležité zabrániť chybám pri izolácii, aby ste predišli problémom s plesňami a strate.

Read More
Nezaradené Technológie Zaujímavosti

Zháňate to najlepšie tesnenie pre vaše potreby?

AFINIS Group s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu plochých tesnení a dodávku tesniacich profilov vo forme metráže. U nás máte možnosť vybrať si.

Read More
ZDRAVIE

10 dôvodov, prečo zaradiť vajcia do svojho jedálnička

Pozrite sa na top 10 dôvodov, prečo by vajcia mali byť neoddeliteľnou súčasťou vašej stravy. Od výživy po flexibilitu v kuchyni, vajcia ponúkajú.

Read More
ZDRAVIE

Cholesterol dobrý aj zlý kamarát

Cholesterol je voskovitá, tuková látka, ktorá je nevyhnutná pre mnoho dôležitých funkcií v tele. Nachádza sa v každej bunkovej membráne a je základnou.

Read More
Business Ekonomika EKONOMIKA Európa

Založenie s.r.o.:Kompletný sprievodca a praktické tipy

Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným (s.r.o.) je populárny a často využívaný právny nástroj pre podnikanie na Slovensku, ktorý ponúka viaceré výhody, ako je.

Read More
ZDRAVIE ŽIVOTNÝ ŠTÝL

Nízky krvný tlak: Príčiny, hodnoty a riešenia

Nízky krvný tlak, medicínsky známy ako hypotenzia, môže byť pre niektorých žiaduci, najmä v porovnaní s vysokým krvným tlakom, ktorý má známe riziká..

Read More
KULTÚRA Zaujímavosti ŽIVOTNÝ ŠTÝL

Medzinárodný deň mužov

Každý veľmi dobre vie kedy sa oslavuje Medzinárodný deň žien. Ale viete kedy je Medzinárodný deň mužov ? Medzinárodný deň mužov ako sviatok.

Read More
Európa HISTÓRIA

Cenzúra v Česko-Slovensku počas socializmu: Zákulisie kontroly slova

Cenzúra v Česko-Slovensku počas obdobia socializmu predstavovala jednu z najdôležitejších nástrojov moci a kontroly. V období od roku 1948 až do konca socialistickej.

Read More
Translate »