22 októbra, 2024
Zaujímavosti ZDRAVIE

Gilbertov syndróm: Príčiny, príznaky, liečba a nečakané výhody

Gilbertov syndróm je genetické ochorenie, ktoré sa vyznačuje miernym zvýšením hladiny bilirubínu v krvi. Bilirubín je žltý pigment, ktorý vzniká pri rozklade červených.

Read More
Zaujímavosti ŽIVOTNÝ ŠTÝL

Granadír alebo Granatiersky pochod ? História tradičného jedla

Granadír, známy aj pod názvom „granadírsky pochod“ alebo „granatiersky pochod“, je jednoduché, chutné jedlo, ktoré má hlboké korene v stredoeurópskej kuchyni. Tento tradičný.

Read More
Nezaradené ŽIVOTNÝ ŠTÝL

Ako dlho vydrží mäso, zelenina a pečivo v mrazničke?

Zistite, čo ovplyvňuje trvanlivosť potravín v mrazničke a ako ju predĺžiť. Prečítajte si, aká je odporúčaná dĺžka skladovania rôznych surovín v mrazničke. Mrazenie.

Read More
Nezaradené ŠPORT ZDRAVIE ŽIVOTNÝ ŠTÝL

Kolobežky a Elektrické Kolobežky: Moderný Spôsob Dopravy

V posledných rokoch zažívame boom v používaní kolobežiek ako dopravného prostriedku. Či už ide o klasickú kolobežku alebo o jej elektrickú verziu, tento.

Read More
Zaujímavosti ZDRAVIE ŽIVOTNÝ ŠTÝL

Zeigarnikovej efekt: Prečo si lepšie pamätáme nedokončené úlohy?

V živote sa často stretávame so situáciami, kedy si lepšie spomíname na úlohy, ktoré sme nedokončili, než na tie, ktoré sme už úspešne.

Read More
ŽIVOTNÝ ŠTÝL

Lacné liahne: Výhody, tipy a najlepšie možnosti na trhu

Chov hydiny môže byť zábavný a obohacujúci koníček, ktorý navyše prináša čerstvé vajcia a možnosť pozorovať rast malých kuriatok. Jedným z kľúčových nástrojov.

Read More
Zaujímavosti ZO SVETA

Polárna žiara: Magický úkaz na oblohe

Polárna žiara, známa aj ako aurora borealis na severnej pologuli a aurora australis na južnej pologuli, je jedným z najúžasnejších prírodných fenoménov, ktoré.

Read More
Nezaradené

Prečo je lepiaca páska s potlačou dobrým marketingovým nástrojom?

Marketing a hlavne reklama prešli posledné roky veľkou premenou. Z papierových letákov sa stali newsletteri, z bannerov reklamy na sociálnych sieťach. Modernou a.

Read More
ZDRAVIE

Sivý, šedý zákal očí, katarakta: príčiny, symptómy, liečba

Sivý zákal, známy aj ako katarakta, je bežným ochorením očí, ktoré postihuje mnoho ľudí vo veku nad 40 rokov. Tento stav sa vyznačuje.

Read More
Translate »